alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SALGADO, J.M. OR SALGADO, JOCELEM MASTRODI OR SALGADO, JOCELEM M [Author]
References found : 13 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 13
select
to print
 Verruma, M.R. and Salgado, J.M. Avaliação nutricional do leite de búfala em comparação ao leite de vaca. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Dez 1993, vol.50, no.3, p.444-450. ISSN 0103-9016


   2 / 13
select
to print
 Verruma, M.R., Oliveira, A.J. de and Salgado, J.M. Avaliação química e nutricional do queijo mozzarella e iogurte de leite de búfala. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Dez 1993, vol.50, no.3, p.438-443. ISSN 0103-9016


   3 / 13
select
to print
 Verruma, M.R. and Salgado, J.M. Análise química do leite de búfala em comparação ao leite de vaca. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Abr 1994, vol.51, no.1, p.131-137. ISSN 0103-9016


   4 / 13
select
to print
 Baptista, Antonio Sampaio et al. Thermolysed and active yeast to reduce the toxicity of aflatoxin. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), June 2002, vol.59, no.2, p.257-260. ISSN 0103-9016


   5 / 13
select
to print
 Casagrandi, Daniela Abbas et al. Análise tecnológica, nutricional e sensorial de macarrão elaborado com farinha de trigo adicionada de farinha de feijão-guandu. Rev. Nutr., Ago 1999, vol.12, no.2, p.137-143. ISSN 1415-5273


   6 / 13
select
to print
 Salgado, Jocelem Mastrodi et al. Effects of different concentrations of passion fruit peel (Passiflora edulis) on the glicemic control in diabetic rat. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2010, vol.30, no.3, p.784-789. ISSN 0101-2061


   7 / 13
select
to print
 Denardi, Daniela Cristiane Ferrari, Salgado, Jocelem Mastrodi and Moreira, Renê Efeito da dieta, estatina e ácidos graxos ômega-3 sobre a pressão arterial e a lipidemia em humanos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.863-867. ISSN 0101-2061


   8 / 13
select
to print
 Salgado, Jocelem Mastrodi et al. O óleo de abacate (Persea americana Mill) como matéria-prima para a indústria alimentícia. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.20-26. ISSN 0101-2061


   9 / 13
select
to print
 Salgado, Jocelem Mastrodi et al. Efeito do abacate (Persea americana Mill) variedade hass na lipidemia de ratos hipercolesterolêmicos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.922-928. ISSN 0101-2061


   10 / 13
select
to print
 Guassi, Silce Adeline Danelon, Salgado, Jocelem Mastrodi and Lanna, Dante Pazzanese Duarte Perfil lipídico de ovos desidratados com ênfase no seu teor de gorduras trans. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.247-250. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information