alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : AGOSTINI-COSTA, TANIA DA SILVEIRA [Author]
References found : 14 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 14
select
to print
 Lopes, Renata Miranda et al. Composição de ácidos graxos em polpa de frutas nativas do cerrado. Rev. Bras. Frutic., Jun 2012, vol.34, no.2, p.635-640. ISSN 0100-2945


   2 / 14
select
to print
 Agostini-Costa, Tânia da Silveira et al. Carotenoids profile and total polyphenols in fruits of Pereskia aculeata Miller. Rev. Bras. Frutic., Mar 2012, vol.34, no.1, p.234-238. ISSN 0100-2945


   3 / 14
select
to print
 Wondracek, Daniele Cristina et al. Composição de carotenoides em passifloras do cerrado. Rev. Bras. Frutic., Dez 2011, vol.33, no.4, p.1222-1228. ISSN 0100-2945


   4 / 14
select
to print
 Rocha, Wesley Silveira et al. Compostos fenólicos totais e taninos condensados em frutas nativas do cerrado. Rev. Bras. Frutic., Dez 2011, vol.33, no.4, p.1215-1221. ISSN 0100-2945


   5 / 14
select
to print
 Faria, Juliana Pereira et al. Fruits of Butia capitata (Mart.) Becc as good sources of β -carotene and provitamina. Rev. Bras. Frutic., Oct 2011, vol.33, no.spe1, p.612-617. ISSN 0100-2945


   6 / 14
select
to print
 Lopes, Renata Miranda et al. Estudo comparativo do perfil de ácidos graxos em semente de Passifloras nativas do cerrado brasileiro. Rev. Bras. Frutic., Jun 2010, vol.32, no.2, p.498-506. ISSN 0100-2945


   7 / 14
select
to print
 Faria, Juliana Pereira et al. Caracterização da polpa do coquinho-azedo (Butia capitata var capitata). Rev. Bras. Frutic., Set 2008, vol.30, no.3, p.827-829. ISSN 0100-2945


   8 / 14
select
to print
 Faria, Juliana Pereira et al. Caracterização química da amêndoa de coquinho-azedo (Butia capitata var capitata). Rev. Bras. Frutic., Jun 2008, vol.30, no.2, p.549-552. ISSN 0100-2945


   9 / 14
select
to print
 Agostini-Costa, Tânia da Silveira, Abreu, Luciana Nobre de and Rossetti, Adroaldo Guimarães Efeito do congelamento e do tempo de estocagem da polpa de acerola sobre o teor de carotenóides. Rev. Bras. Frutic., Abr 2003, vol.25, no.1, p.56-58. ISSN 0100-2945


   10 / 14
select
to print
 Wondracek, Daniele Cristina et al. Influência da saponificação na determinação de carotenoides em maracujás do cerrado. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.1, p.180-184. ISSN 0100-4042


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information