alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ALCARDE, ANDRE RICARDO [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Alcarde, André Ricardo, Souza, Paula Araújo de and Belluco, André Eduardo de Souza Volatilization kinetics of secondary compounds from sugarcane spirits during double distillation in rectifying still. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), 2010, vol.67, no.3, p.280-286. ISSN 0103-9016


   2 / 12
select
to print
 Alcarde, André Ricardo, Walder, Júlio Marcos Melges and Horii, Jorge Fermentation of irradiated sugarcane must. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Dec 2003, vol.60, no.4, p.677-681. ISSN 0103-9016


   3 / 12
select
to print
 Spoto, Marta Helena Filet et al. Gamma irradiation in the control of pathogenic bacteria in refrigerated ground chicken meat. Sci. agric., Sept 2000, vol.57, no.3, p.389-394. ISSN 0103-9016


   4 / 12
select
to print
 Iemma, Juliana et al. Radiação gama na conservação do suco natural de laranja. Sci. agric., 1999, vol.56, no.4, p.1193-1198. ISSN 0103-9016


   5 / 12
select
to print
 Alcarde, André Ricardo, Monteiro, Bruno Miguel dos Santos and Belluco, André Eduardo de Souza Composição química de aguardentes de cana-de-açúcar fermentadas por diferentes cepas de levedura Saccharomyces cerevisiae. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.8, p.1612-1618. ISSN 0100-4042


   6 / 12
select
to print
 Alcarde, André Ricardo, Souza, Paula Araújo de and Belluco, André Eduardo de Souza Chemical profile of sugarcane spirits produced by double distillation methodologies in rectifying still. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.355-360. ISSN 0101-2061


   7 / 12
select
to print
 Alcarde, André Ricardo, Souza, Paula Araújo de and Belluco, André Eduardo de Souza Aspectos da composição química e aceitação sensorial da aguardente de cana-de-açúcar envelhecida em tonéis de diferentes madeiras. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.226-232. ISSN 0101-2061


   8 / 12
select
to print
 Miranda, Mariana Branco de et al. Perfil físico-químico de aguardente durante envelhecimento em tonéis de carvalho. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.84-89. ISSN 0101-2061


   9 / 12
select
to print
 Miranda, Mariana Branco de et al. Qualidade química de cachaças e de aguardentes brasileiras. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.897-901. ISSN 0101-2061


   10 / 12
select
to print
 Nobre, Thais de Paula, Horii, Jorge and Alcarde, André Ricardo Viabilidade celular de Saccharomyces cerevisiae cultivada em associação com bactérias contaminantes da fermentação alcoólica. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2007, vol.27, no.1, p.20-25. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information