alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ANDRADE, PATRICIA LOPES [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Andrade, Patrícia Lopes et al. Qualidade da carne maturada de bovinos Red Norte e Nelore. R. Bras. Zootec., Ago 2010, vol.39, no.8, p.1791-1800. ISSN 1516-3598


   2 / 4
select
to print
 Ferreira, Milena Wolff et al. Efeito dos métodos de cocção sobre a composição química e perfil lipídico de filés de Tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus Linnaeus 1757). Ciênc. agrotec., Jun 2007, vol.31, no.3, p.798-803. ISSN 1413-7054


   3 / 4
select
to print
 Rodrigues, Erika Cristina et al. Qualidade e composição química de cortes comerciais de carne de jacaré-do-pantanal (Caiman yacare). Ciênc. agrotec., Abr 2007, vol.31, no.2, p.448-455. ISSN 1413-7054


   4 / 4
select
to print
 Bressan, Maria Cristina et al. Influência da embalagem na vida útil de presuntos fatiados. Ciênc. agrotec., Abr 2007, vol.31, no.2, p.433-438. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information