alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ANTUNES, PEDRO LUIZ [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Hamm, Tauê Bozzeto Ebert et al. Manejo do resfriamento e da classificação de pêssegos cv granada na ocorrência de podridões e qualidade de consumo. Rev. Bras. Frutic., Dez 2008, vol.30, no.4, p.885-891. ISSN 0100-2945


   2 / 5
select
to print
 Toralles, Ricardo Peraça et al. Determinação das constantes cinéticas de degradação do ácido ascórbico em purê de pêssego: efeito da temperatura e concentração. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.18-23. ISSN 0101-2061


   3 / 5
select
to print
 Costa, Amauri Costa da et al. Controle do escurecimento enzimático e da firmeza de polpa em pêssegos minimamente processados. Cienc. Rural, Jun 2011, vol.41, no.6, p.1094-1101. ISSN 0103-8478


   4 / 5
select
to print
 Ferri, Valdecir Carlos et al. Boron and calcium sprayed on 'Fuyu' persimmon tree prevent skin cracks, groove and browning of fruit during cold storage. Cienc. Rural, Nov 2008, vol.38, no.8, p.2146-2150. ISSN 0103-8478


   5 / 5
select
to print
 Ceretta, Marcelo et al. Conservação em atmosfera controlada de pêssego cultivar Eldorado. Cienc. Rural, Mar 2000, vol.30, no.1, p.73-79. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information