alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ASCHERI, JOSE LUIS RAMIREZ [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Ascheri, Diego Palmiro Ramirez et al. Correlation between grain nutritional content and pasting properties of pre-gelatinized red rice flour. Rev. Ceres, Feb 2012, vol.59, no.1, p.16-24. ISSN 0034-737X


   2 / 17
select
to print
 Farias, Mônica Guimarães et al. Caracterização físico-química de filmes comestíveis de amido adicionado de acerola (Malphigia emarginata D.C.). Quím. Nova, 2012, vol.35, no.3, p.546-552. ISSN 0100-4042


   3 / 17
select
to print
 Rocha, Geisa Oliveira et al. Filmes compostos biodegradáveis a base de amido de mandioca e proteína de soja. Polímeros, 2014, no.ahead, p.0-0. ISSN 0104-1428


   4 / 17
select
to print
 Wang, Sin Huei et al. Farinhas de trigo e soja pré-cozidas por extrusão para massas de pizza. Pesq. agropec. bras., Abr 2005, vol.40, no.4, p.389-395. ISSN 0100-204X


   5 / 17
select
to print
 Oliveira, Myriam Ferreira de et al. Qualidade de cozimento de massas de trigo e soja pré-cozidas por extrusão. Pesq. agropec. bras., Maio 2004, vol.39, no.5, p.501-507. ISSN 0100-204X


   6 / 17
select
to print
 Fernandes, Marilene dos Santos et al. Produtos extrusados expandidos de misturas de canjiquinha e soja para uso como petiscos. Pesq. agropec. bras., Out 2002, vol.37, no.10, p.1495-1501. ISSN 0100-204X


   7 / 17
select
to print
 Silva, Reginaldo Ferreira da et al. Technological properties of precooked flour containing coffee powder and rice by thermoplastic extrusion. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.7-13. ISSN 0101-2061


   8 / 17
select
to print
 Garcia, Diva Mendonça et al. Cooking quality of upland and lowland rice characterized by different methods. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.341-348. ISSN 0101-2061


   9 / 17
select
to print
 Ortiz, Juan Antonio Ruano et al. Effect of sugar and water contents on non-expanded cassava flour extrudates. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.205-212. ISSN 0101-2061


   10 / 17
select
to print
 Silva, Reginaldo Ferreira da et al. Aceitabilidade de biscoitos e bolos à base de arroz com café extrusados. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.815-819. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information