alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ASSIS, GLAUCY TAKEDA [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Caracterização tecnológica de extrusados de terceira geração à base de farinhas de mandioca e pupunha. Ciênc. agrotec., Ago 2010, vol.34, no.4, p.995-1003. ISSN 1413-7054


   2 / 3
select
to print
 Silva, Priscilla Andrade et al. Desenvolvimento e caracterização de cereal matinal extrudado de mandioca enriquecido com concentrado protéico de soro de leite. Braz. J. Food Technol., Dez 2011, vol.14, no.4, p.260-266. ISSN 1981-6723


   3 / 3
select
to print
 Carvalho, Ana Vania et al. Avaliação do efeito da combinação de pectina, gelatina e alginato de sódio sobre as características de gel de fruta estruturada a partir de "mix" de polpa de cajá e mamão, por meio da metodologia de superfície de resposta. Acta Amaz., 2011, vol.41, no.2, p.267-274. ISSN 0044-5967


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information