alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BALOG, AUGUSTO [Author]
References found : 2 [refine]
Displaying: 1 .. 2   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 2
select
to print
 Sanfelice, Cristiane et al. Avaliação e caracterização da qualidade da carne de peito (Pectoralis major) de matrizes pesadas em final de ciclo produtivo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.166-170. ISSN 0101-2061


   2 / 2
select
to print
 Balog, Augusto et al. Carne de avestruz: rendimento de carcaça e aspectos físicos e químicos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.400-407. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information