alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BELEIA, ADELAIDE DEL PINO [Author]
References found : 11 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 11
select
to print
 Carvalho, Paulo de Tarso and Beleia, Adelaide Del Pino Alterações físico-químicas e atividade enzimática de trigo com germinação pré-colheita. Rev. Ciênc. Agron., Set 2015, vol.46, no.3, p.524-531. ISSN 1806-6690


   2 / 11
select
to print
 Bianchini, Maria das Graças de Assis and Beléia, Adelaide Del Pino Umidade e congelamento de grãos de amaranto e sua capacidade de expansão térmica. Pesq. agropec. bras., Ago 2010, vol.45, no.8, p.917-924. ISSN 0100-204X


   3 / 11
select
to print
 Seibel, Neusa Fátima and Beléia, Adelaide Del Pino Hidrólise enzimática de fibras de cotilédones de soja e caracterização das frações sólidas e solúveis. Pesq. agropec. bras., Out 2009, vol.44, no.10, p.1336-1345. ISSN 0100-204X


   4 / 11
select
to print
 Carrão-Panizzi, Mercedes Concórdia et al. Effects of isoflavones on beany flavor and astringency of soymilk and cooked whole soybean grains. Pesq. agropec. bras., June 1999, vol.34, no.6, p.1044-1052. ISSN 0100-204X


   5 / 11
select
to print
 Carrão-Panizzi, Mercedes Concórdia et al. Effects of genetics and environment on isoflavone content of soybean from different regions of Brazil. Pesq. agropec. bras., Oct 1999, vol.34, no.10, p.1788-1795. ISSN 0100-204X


   6 / 11
select
to print
 Bianchini, Maria das Graças de Assis, Beleia, Adelaide Del Pino and Bianchini, Aloisio Modificação da composição química de farinhas integrais de grãos de amaranto após a aplicação de diferentes tratamentos térmicos. Cienc. Rural, Jan 2014, vol.44, no.1, p.167-173. ISSN 0103-8478


   7 / 11
select
to print
 SILVA, Célia Caroline Florindo da et al. Addition of toasted baru nut (Dypteryx alata Vog.) and extruded rice bran to sugar cane candy (“rapadura”). Food Sci. Technol, Dec 2018, vol.38, no.4, p.584-590. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   8 / 11
select
to print
 Ferreira, Débora Rezende, Beléia, Adelaide Del Pino and Silva, Rui Sérgio dos Santos Ferreira da Alterations of palm oil (Elaeis guineensis) in the continuous industrial par frying of breaded chicken snacks. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2014, vol.34, no.1, p.32-37. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   9 / 11
select
to print
 Seibel, Neusa Fátima and Beléia, Adelaide Del Pino Carboidratos das fibras de cotilédones e proteínas de produtos derivados de soja (Glycine max (L.) Merril). Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.607-613. ISSN 0101-2061


   10 / 11
select
to print
 Góes-Favoni, Silvana Pedroso de et al. Isoflavonas em produtos comerciais de soja. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2004, vol.24, no.4, p.582-586. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information