alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BENASSI, MARTA DE TOLEDO [Author]
References found : 24 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 24
select
to print
 Canuto, Gisele André Baptista et al. Caracterização físico-química de polpas de frutos da Amazônia e sua correlação com a atividade anti-radical livre. Rev. Bras. Frutic., Dez 2010, vol.32, no.4, p.1196-1205. ISSN 0100-2945


   2 / 24
select
to print
 YAMASHITA, FÁBIO et al. EMBALAGEM INDIVIDUAL DE MANGAS CV. TOMMY ATKINS EM FILME PLÁSTICO: EFEITO SOBRE A VIDA DE PRATELEIRA. Rev. Bras. Frutic., Ago 2001, vol.23, no.2, p.288-292. ISSN 0100-2945


   3 / 24
select
to print
 Marcucci, Carolina Tolentino et al. Teores de trigonelina, ácido 5-cafeoilquínico, cafeína e melanoidinas em cafés solúveis comerciais brasileiros. Quím. Nova, 2013, vol.36, no.4, p.544-548. ISSN 0100-4042


   4 / 24
select
to print
 Alves, Sandriel Trindade et al. Metodologia para análise simultânea de ácido nicotínico, trigonelina, ácido clorogênico e cafeína em café torrado por cromatografia líquida de alta eficiência. Quím. Nova, Dez 2006, vol.29, no.6, p.1164-1168. ISSN 0100-4042


   5 / 24
select
to print
 Souza, Romilaine Mansano Nicolau de et al. Teores de compostos bioativos em cafés torrados e moídos comerciais. Quím. Nova, 2010, vol.33, no.4, p.885-890. ISSN 0100-4042


   6 / 24
select
to print
 Kitzberger, Cíntia Sorane Good et al. Composição química de cafés árabica de cultivares tradicionais e modernas. Pesq. agropec. bras., Nov 2013, vol.48, no.11, p.1498-1506. ISSN 0100-204X


   7 / 24
select
to print
 Garcia, Marina Costa, Benassi, Marta de Toledo and Soares Júnior, Manoel Soares Physicochemical and sensory profile of rice bran roasted in microwave. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.754-761. ISSN 0101-2061


   8 / 24
select
to print
 Garcia, Marina Costa et al. Application of roasted rice bran in cereal bars. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.718-724. ISSN 0101-2061


   9 / 24
select
to print
 Terhaag, Marcela Moreira, Almeida, Mariana Bortholazzi and Benassi, Marta de Toledo Soymilk plain beverages: correlation between acceptability and physical and chemical characteristics. Food Sci. Technol (Campinas), June 2013, vol.33, no.2, p.387-394. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   10 / 24
select
to print
 Vissotto, Lizziane Cynara et al. Correlation, by multivariate statistical analysis, between the scavenging capacity against reactive oxygen species and the bioactive compounds from frozen fruit pulps. Ciênc. Tecnol. Aliment., Feb 2013, vol.33, suppl.1, p.57-65. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information