alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BERAQUET, NELSON JOSE [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Andrade, Juliana Cunha de et al. Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidade. Braz. J. Food Technol., Set 2013, vol.16, no.3, p.184-191. ISSN 1981-6723


   2 / 3
select
to print
 Bressan, Maria Cristina and Beraquet, Nelson José Tratamentos de pré-resfriamento e resfriamento sobre a qualidade de carne de peito de frango. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2004, vol.24, no.2, p.230-235. ISSN 0101-2061


   3 / 3
select
to print
 SILVA, Neusely da et al. OCORRÊNCIA DE Escherichia coli O157: H7 EM PRODUTOS CÁRNEOS E SENSIBILIDADE DOS MÉTODOS DE DETECÇÃO. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.223-227. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information