alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BERBARI, SHIRLEY APARECIDA GARCIA [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Berbari, Shirley Aparecida Garcia et al. Utilização de coberturas comestíveis para redução de absorção de gordura em produtos estruturados pré-fritos congelados de mandioca. Braz. J. Food Technol., Set 2011, vol.14, no.3, p.172-180. ISSN 1981-6723


   2 / 9
select
to print
 MOURA, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de et al. Characterization and evaluation of stability of bioactive compounds in fruit smoothies. Food Sci. Technol (Campinas), Apr 2017, vol.37, no.2, p.216-223. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   3 / 9
select
to print
 ORMENESE, Rita de Cássia Salvucci Celeste, BERBARI, Shirley Aparecida Garcia and REIS, Michele Gomes dos Correlating physical and sensory texture measurements of hearts of palm in conserve. Food Sci. Technol (Campinas), Dec 2016, vol.36, no.4, p.679-685. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   4 / 9
select
to print
 Germer, Sílvia Pimentel Marconi et al. Process variables in the osmotic dehydration of sliced peaches. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2010, vol.30, no.4, p.940-948. ISSN 0101-2061


   5 / 9
select
to print
 Berbari, Shirley Aparecida Garcia, Prati, Patricia and Junqueira, Valéria Christina Amstalden Qualidade do palmito da palmeira real em conserva. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.135-141. ISSN 0101-2061


   6 / 9
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa et al. Estudo da vida-de-prateleira de fruta estruturada e desidratada obtida de polpa concentrada de mamão. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2006, vol.26, no.3, p.709-714. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Berbari, Shirley Aparecida Garcia, Silveira, Neliane Ferraz de Arruda and Oliveira, Líria Akemi Tavares de Avaliação do comportamento de pasta de alho durante o armazenamento (Allium sativum L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, no.3, p.468-472. ISSN 0101-2061


   8 / 9
select
to print
 BERBARI, Shirley Aparecida Garcia, PASCHOALINO, José Eduardo and SILVEIRA, Neliane F. Arruda EFEITO DO CLORO NA ÁGUA DE LAVAGEM PARA DESINFECÇÃO DE ALFACE MINIMAMENTE PROCESSADA. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.197-201. ISSN 0101-2061


   9 / 9
select
to print
 BERBARI, Shirley Aparecida Garcia, NOGUEIRA, João Nunes and CAMPOS, Sônia Dedeca da Silva Efeito de diferentes tratamentos pré-congelamento sobre a qualidade do morango var. Chandler congelado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Abr 1998, vol.18, no.1, p.82-86. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information