alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BESERRA, FREDERICO JOSE [Author]
References found : 8 [refine]
Displaying: 1 .. 8   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 8
select
to print
 Silva, Liliane Moreira et al. Reproductive responses and productive characteristics in ewes supplemented with detoxified castor meal for a long period. R. Bras. Zootec., Aug 2014, vol.43, no.8, p.419-427. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   2 / 8
select
to print
 Monte, Antonia Lucivânia de Sousa et al. Rendimento de cortes comerciais e composição tecidual da carcaça de cabritos mestiços. R. Bras. Zootec., Dez 2007, vol.36, no.6, p.2127-2133. ISSN 1516-3598


   3 / 8
select
to print
 Madruga, Marta Suely et al. Influência da Idade de Abate e da Castração nas Qualidades Físico-Químicas, Sensoriais e Aromáticas da Carne Caprina. R. Bras. Zootec., Jun 2002, vol.31, no.3, p.1562-1570. ISSN 1516-3598


   4 / 8
select
to print
 Beserra, Frederico José et al. Caracterização química da carne de cabrito da raça Moxotó e de cruzas Pardo Alpina x Moxotó. Pesq. agropec. bras., Jan 2000, vol.35, no.1, p.171-177. ISSN 0100-204X


   5 / 8
select
to print
 Nassu, Renata Tieko, Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo and Beserra, Frederico José Efeito do teor de gordura nas características químicas e sensoriais de embutido fermentado de carne de caprinos. Pesq. agropec. bras., Ago 2002, vol.37, no.8, p.1169-1173. ISSN 0100-204X


   6 / 8
select
to print
 Beserra, Frederico José et al. Desenvolvimento e caracterização físico-química e sensorial de embutido cozido tipo apresuntado de carne de caprino. Cienc. Rural, Dez 2003, vol.33, no.6, p.1141-1147. ISSN 0103-8478


   7 / 8
select
to print
 Beserra, Frederico José et al. Efeito do aleitamento artificial à base de soro de queijo de leite cabra sobre as características da carcaça e da carne de cabritos "mamão" do tipo genético three cross. Cienc. Rural, Out 2003, vol.33, no.5, p.929-935. ISSN 0103-8478


   8 / 8
select
to print
 Nassu, Renata Tieko, Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo and Beserra, Frederico José Utilização de diferentes culturas starter no processamento de embutido fermentado de carne de caprinos. Cienc. Rural, Dez 2002, vol.32, no.6, p.1051-1055. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information