alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BONA, EVANDRO [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Borsato, Dionísio et al. Aplicação de redes neurais artificiais na identificação de gasolinas adulteradas comercializadas na região de Londrina - Paraná. Quím. Nova, 2009, vol.32, no.9, p.2328-2332. ISSN 0100-4042


   2 / 5
select
to print
 Borsato, Dionísio et al. Modelagem e simulação da desidratação osmótica em pedaços de abacaxi utilizando o método de elementos finitos. Quím. Nova, 2009, vol.32, no.8, p.2109-2113. ISSN 0100-4042


   3 / 5
select
to print
 Borsato, Dionísio et al. Saline distribution during multicomponent salting in pre-cooked quail eggs. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.281-288. ISSN 0101-2061


   4 / 5
select
to print
 Bona, Evandro et al. Multicomponent diffusion during Prato cheese ripening: mathematical modeling using the finite element method. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2010, vol.30, no.4, p.955-963. ISSN 0101-2061


   5 / 5
select
to print
 Bona, Evandro et al. Difusão multicomponente durante a salga mista de queijo prato. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2005, vol.25, no.2, p.394-400. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information