alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BONASSI, ISMAEL ANTONIO [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Brasil, Lúcia Helena de Albuquerque et al. Efeitos do estresse térmico sobre a produção, composição química do leite e respostas termorreguladoras de cabras da raça alpina. R. Bras. Zootec., Dez 2000, vol.29, no.6, p.1632-1641. ISSN 1516-3598


   2 / 5
select
to print
 Gomes, Maria Isabel F.Vasconcelos, Bonassi, Ismael Antonio and Roça, Roberto de Oliveira Características químicas, microbiológicas e sensoriais de leite de cabra congelado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 1997, vol.17, no.2, p.111-114. ISSN 0101-2061


   3 / 5
select
to print
 Katili, Luciana Morita, Bonassi, Ismael Antonio and Roça, Roberto de Oliveira Aspectos físico-químicos e microbianos do queijo maturado por mofo obtido da coagulação mista com leite de cabra congelado e coalhada congelada. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2006, vol.26, no.4, p.740-743. ISSN 0101-2061


   4 / 5
select
to print
 ALMEIDA, Keila Emílio de, BONASSI, Ismael Antonio and ROÇA, Roberto de Oliveira CARACTERÍSTICAS FÍSICAS E QUÍMICAS DE BEBIDAS LÁCTEAS FERMENTADAS E PREPARADAS COM SORO DE QUEIJO MINAS FRESCAL. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.187-192. ISSN 0101-2061


   5 / 5
select
to print
 Curi, Roberto Abdallah and Bonassi, Ismael Antonio Elaboração de um queijo análogo ao pecorino romano produzido com leite de cabra e coalhada congelados. Ciênc. agrotec., Fev 2007, vol.31, no.1, p.171-176. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information