alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BORGES, SORAIA VILELA [Author]
References found : 25 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 25
select
to print
 Oliveira, Isabela Aguiar, Cirillo, Marcelo Angelo and Borges, Soraia Vilela Estudo da não linearidade dos modelos de Oswin e Halsey aplicados na construção de isotermas. Rev. Ceres, Dez 2011, vol.58, no.6, p.735-739. ISSN 0034-737X


   2 / 25
select
to print
 Esteves, Andreia Artur et al. Validação em laboratório de método analítico para determinação do teor de adipato e ftalato de di-(2-etil-hexila) utilizados como plastificantes em filmes flexíveis de PVC. Quím. Nova, Fev 2007, vol.30, no.1, p.219-223. ISSN 0100-4042


   3 / 25
select
to print
 Borges, Soraia Vilela et al. Chemical composition of umbu (Spondias tuberosa Arr. Cam) seeds. Quím. Nova, Feb 2007, vol.30, no.1, p.49-52. ISSN 0100-4042
    · abstract in english    · text in english


   4 / 25
select
to print
 Martins, Maria Lúcia Almeida et al. Características de doce em massa de umbu verde e maduro e aceitação pelos consumidores. Pesq. agropec. bras., Set 2007, vol.42, no.9, p.1329-1333. ISSN 0100-204X


   5 / 25
select
to print
 Figueiredo, Luisa Pereira et al. Influence of process parameters on the color and texture of passion fruit albedo preserved in syrup. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.116-121. ISSN 0101-2061


   6 / 25
select
to print
 Fernandes, Regiane Victória de Barros, Borges, Soraia Vilela and Botrel, Diego Alvarenga Influence of spray drying operating conditions on microencapsulated rosemary essential oil properties. Ciênc. Tecnol. Aliment., Feb 2013, vol.33, suppl.1, p.171-178. ISSN 0101-2061


   7 / 25
select
to print
 Oliveira, Emanuelle Araújo de et al. Heat processing (HTST) of umbu (Spondias tuberosa Arruda Câmara) pulp. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2011, vol.31, no.4, p.923-928. ISSN 0101-2061


   8 / 25
select
to print
 Silva, Igor Galvão et al. Influence of passion fruit albedo, citric acid, and the pulp/sugar ratio on the quality of banana preserves. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.267-273. ISSN 0101-2061


   9 / 25
select
to print
 Dias, Marali Vilela et al. Estudo de variáveis de processamento para produção de doce em massa da casca do maracujá (Passiflora edulis f. flavicarpa). Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.65-71. ISSN 0101-2061


   10 / 25
select
to print
 Souza, Alexandre Santos et al. Retention of short chain fatty acids under drying and storage conditions. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2011, vol.31, no.3, p.801-805. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information