alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BRASIL, ISABELLA MONTENEGRO [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 DA SILVA, Antônio de Pádua Valença et al. Características de qualidade do suco polposo de cajá (Spondias lutea L.) obtido por extração mecânico-enzimática. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 1997, vol.17, no.3, p.233-236. ISSN 0101-2061


   2 / 3
select
to print
 Costa, Maria Cecília Oliveira et al. Storage stability of cashew apple juice preserved by hot fill and aseptic processes. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2003, vol.23, p.106-109. ISSN 0101-2061


   3 / 3
select
to print
 SILVA, Antonio de Pádua Valença da et al. Estudo da produção do suco clarificado de cajá (Spondias lutea L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 1999, vol.19, no.1, p.33-36. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information