alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CALIARI, MARCIO [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Vera, Rosângela et al. Características químicas de amêndoas de barueiros (dipteryx alata vog.) de ocorrência natural no cerrado do estado de Goiás, Brasil. Rev. Bras. Frutic., Mar 2009, vol.31, no.1, p.112-118. ISSN 0100-2945


   2 / 17
select
to print
 Castiglioni, Gabriel L. et al. Modelagem matemática do processo de secagem da massa fibrosa de mandioca. Rev. bras. eng. agríc. ambient., Set 2013, vol.17, no.9, p.987-994. ISSN 1415-4366


   3 / 17
select
to print
 Vilhalva, Divina Aparecida Anunciação et al. Secagem convencional de casca de mandioca proveniente de resíduos de indústria de amido. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2012, vol.42, no.3, p.331-339. ISSN 1983-4063


   4 / 17
select
to print
 Carvalho, Webber Tavares de et al. Características físico-químicas de extratos de arroz integral, quirera de arroz e soja. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2011, vol.41, no.3, p.422-429. ISSN 1983-4063


   5 / 17
select
to print
 Nascimento, Abadia dos R et al. Qualidade de tomates de mesa cultivados em sistema orgânico e convencional no estado de Goiás. Hortic. Bras., Dez 2013, vol.31, no.4, p.628-635. ISSN 0102-0536


   6 / 17
select
to print
 Coutinho, Lairy Silva et al. Optimization of extrusion variables for the production of snacks from by-products of rice and soybean. Food Sci. Technol (Campinas), Dec 2013, vol.33, no.4, p.705-712. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   7 / 17
select
to print
 Siqueira, Beatriz dos Santos et al. Effect of soaking on the nutritional quality of pequi (Caryocar brasiliense Camb.) peel flour. Food Sci. Technol (Campinas), Sept 2013, vol.33, no.3, p.500-506. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   8 / 17
select
to print
 Lacerda, Diracy Betânia Cavalcanti Lemos et al. The kinetics of lipase activity and hydrolytic rancidity of raw, parboiled, and extruded rice bran during storage. Food Sci. Technol (Campinas), June 2013, vol.33, no.2, p.376-381. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   9 / 17
select
to print
 Soares Júnior, Manoel Soares et al. Development and chemical characterization of flour obtained from the external mesocarp of "pequizeiro" fruit. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2010, vol.30, no.4, p.940-948. ISSN 0101-2061


   10 / 17
select
to print
 Marques, Fabíola Pedrosa Peixoto et al. Padrões de identidade e qualidade de fermentados acéticos comerciais de frutas e vegetais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.119-126. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information