alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CAMPAGNOL, PAULO CEZAR BASTIANELLO [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Carraro, Carla Ivone et al. The effect of sodium reduction and the use of herbs and spices on the quality and safety of bologna sausage. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.289-297. ISSN 0101-2061


   2 / 6
select
to print
 Campagnol, Paulo Cezar Bastianello et al. The influence of achyrocline satureioides ("Marcela") extract on the lipid oxidation of salami. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.101-105. ISSN 0101-2061


   3 / 6
select
to print
 Pelegrini, Luis Fernando Vilani De et al. Elaboração de embutido fermentado tipo salame utilizando carne de ovelhas de descarte. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.150-153. ISSN 0101-2061


   4 / 6
select
to print
 Hautrive, Tiffany Prokopp et al. Análise físico-química e sensorial de hambúrguer elaborado com carne de avestruz. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.95-101. ISSN 0101-2061


   5 / 6
select
to print
 Campagnol, Paulo Cezar Bastianello et al. Salame elaborado com Lactobacillus plantarum fermentado em meio de cultura de plasma suíno. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.833-889. ISSN 0101-2061


   6 / 6
select
to print
 Pelegrini, Luis Fernando Vilani de et al. Perfil de ácidos graxos da carne de ovelhas de descarte de dois grupos genéticos submetidas a dois sistemas de manejo. Cienc. Rural, Dez 2007, vol.37, no.6, p.1786-1790. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information