alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CANNIATTI-BRAZACA, SOLANGE GUIDOLIN [Author]
References found : 30 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 30
select
to print
 Guerra, Fernando et al. Heavy metals in vegetables and potential risk for human health. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Feb 2012, vol.69, no.1, p.54-60. ISSN 0103-9016
    · abstract in english    · text in english


   2 / 30
select
to print
 Calheiros, Karina de Oliveira and Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin Disponibilidade de ferro, digestibilidade de proteína e teor de β-caroteno em formulados alternativos de baixo custo para alimentação enteral de idosos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.41-55. ISSN 0101-2061


   3 / 30
select
to print
 Leonardi, Ana Lúcia, Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin and Arthur, Valter Disponibilidade de cálcio em leite bovino tratado por raios gama. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.31-40. ISSN 0101-2061


   4 / 30
select
to print
 Camargo, Adriano Costa de et al. Efeitos da radiação gama na cor, capacidade antioxidante e perfil de ácidos graxos em amendoim (Arachis hypogaea L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.11-15. ISSN 0101-2061


   5 / 30
select
to print
 Martini, Fabiana Cristina Camargo and Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin Comparison between the availability of iron in the presence of vitamin a and β-carotene in foods and medications. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.334-340. ISSN 0101-2061


   6 / 30
select
to print
 Germano, Romilda Maria de Arruda and Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin Iron availability in the presence of β-carotene in different mixtures. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.327-333. ISSN 0101-2061


   7 / 30
select
to print
 Ywassaki, Larissa Akemi and Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin Ascorbic acid and pectin in different sizes and parts of citric fruits. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.319-326. ISSN 0101-2061


   8 / 30
select
to print
 Delfino, Ricardo de Araújo and Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin Interação de polifenóis e proteínas e o efeito na digestibilidade proteica de feijão comum (Phaseolus vulgaris L.) cultivar Pérola. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2010, vol.30, no.2, p.308-312. ISSN 0101-2061


   9 / 30
select
to print
 Couto, Meylene Aparecida Luzia and Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin Quantificação de vitamina C e capacidade antioxidante de variedades cítricas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.15-19. ISSN 0101-2061


   10 / 30
select
to print
 Souza, Adriana Régia Marques de et al. Efeito da irradiação em carne de coelho congelada. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.30-34. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information