alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CANSIAN, ROGERIO LUIS [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Aguiar, Roberto Valmorbida et al. Variabilidade genética de Eugenia uniflora L. em remanescentes florestais em diferentes estádios sucessionais. Rev. Ceres, Abr 2013, vol.60, no.2, p.226-233. ISSN 0034-737X


   2 / 17
select
to print
 Silvestri, Jandimara Doninelli Fior et al. Perfil da composição química e atividades antibacteriana e antioxidante do óleo essencial do cravo-da-índia (Eugenia caryophyllata Thunb.). Rev. Ceres, Out 2010, vol.57, no.5, p.589-594. ISSN 0034-737X


   3 / 17
select
to print
 Mazutti, Marcio et al. Caracterização química de extratos de Ocimum basilicum L. obtidos através de extração com CO2 a altas pressões. Quím. Nova, Dez 2006, vol.29, no.6, p.1198-1202. ISSN 0100-4042


   4 / 17
select
to print
 Mossi, Altemir José et al. Variabilidade química de compostos orgânicos voláteis e semivoláteis de populações nativas de Maytenus ilicifolia. Quím. Nova, 2010, vol.33, no.5, p.1067-1070. ISSN 0100-4042


   5 / 17
select
to print
 Beltrame, Cezar Augusto et al. Influence of different sanitizers on food contaminant bacteria: effect of exposure temperature, contact time, and product concentration. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.228-232. ISSN 0101-2061


   6 / 17
select
to print
 Cichoski, Alexandre José et al. Lipid and protein oxidation in the internal part of italian type salami containing basil essential oil (Ocimum basilicum L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.436-442. ISSN 0101-2061


   7 / 17
select
to print
 Lerin, Lindomar et al. Microorganisms screening for limonene oxidation. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2010, vol.30, no.2, p.399-405. ISSN 0101-2061


   8 / 17
select
to print
 Cansian, Rogério Luis et al. Atividade antimicrobiana e antioxidante do óleo essencial de ho-sho (Cinnamomum camphora Ness e Eberm Var. Linaloolifera fujita). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2010, vol.30, no.2, p.378-384. ISSN 0101-2061


   9 / 17
select
to print
 Pierozan, Morgana Karen et al. Chemical characterization and antimicrobial activity of essential oils of salvia L. species. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2009, vol.29, no.4, p.764-770. ISSN 0101-2061


   10 / 17
select
to print
 Busatta, Cassiano, Valdruga, Eunice and Cansian, Rogério Luis Ocorrência de Bacillus sporothermodurans em leite UAT integral e desnatado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2005, vol.25, no.3, p.408-411. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information