alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CARVALHO, ANA VANIA [Author]
References found : 14 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Características físicas e químicas de frutos de pupunheira no Estado do Pará. Rev. Bras. Frutic., Set 2013, vol.35, no.3, p.763-768. ISSN 0100-2945


   2 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Qualidade pós-colheita de cultivares de bananeira do grupo 'maçã', na região de Belém - PA. Rev. Bras. Frutic., Dez 2011, vol.33, no.4, p.1095-1102. ISSN 0100-2945


   3 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia and Lima, Luiz Carlos de Oliveira Qualidade de kiwis minimamente processados e submetidos a tratamento com ácido ascórbico, ácido cítrico e cloreto de cálcio. Pesq. agropec. bras., Maio 2002, vol.37, no.5, p.679-685. ISSN 0100-204X


   4 / 14
select
to print
 Cunha, Clarissa Reschke Da et al. Stability of porridge pre-mixture made with Brazil nut flour and green banana flour with and without milk powder. Food Sci. Technol (Campinas), Sept 2014, vol.34, no.3, p.585-590. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   5 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Characterization of pre-gelatinized rice and bean flour. Food Sci. Technol (Campinas), June 2013, vol.33, no.2, p.245-250. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   6 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Processing and characterization of extruded breakfast meal formulated with broken rice and bean flour. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.515-524. ISSN 0101-2061


   7 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia, García, Nelson Horacio Pezoa and Farfán, Jaime Amaya Proteínas da semente de cupuaçu e alterações devidas à fermentação e à torração. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.986-993. ISSN 0101-2061


   8 / 14
select
to print
 Becker, Fernanda Salamoni et al. Physical and functional evaluation of extruded flours obtained from different rice genotypes. Ciênc. agrotec., Aug 2014, vol.38, no.4, p.367-374. ISSN 1413-7054


   9 / 14
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Caracterização tecnológica de extrusados de terceira geração à base de farinhas de mandioca e pupunha. Ciênc. agrotec., Ago 2010, vol.34, no.4, p.995-1003. ISSN 1413-7054


   10 / 14
select
to print
 Becker, Fernanda Salamoni et al. Mudanças químicas e viscoamilográficas em farinhas de diferentes genótipos de arroz submetidas à extrusão. Cienc. Rural, Out 2013, vol.43, no.10, p.1911-1917. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information