alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CIABOTTI, SUELI [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Ciabotti, Sueli et al. Propriedades tecnológicas e sensoriais de produto similar ao tofu obtido pela adição de soro de leite ao extrato de soja. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.346-353. ISSN 0101-2061


   2 / 4
select
to print
 Ciabotti, Sueli et al. Características sensoriais e físicas de extratos e tofus de soja comum processada termicamente e livre de lipoxigenase. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.643-648. ISSN 0101-2061


   3 / 4
select
to print
 Paiva, Andréa Paolucci et al. Characterization of food bars manufactured with agroindustrial by-products and waste. Ciênc. agrotec., June 2012, vol.36, no.3, p.333-340. ISSN 1413-7054


   4 / 4
select
to print
 Ciabotti, Sueli et al. Avaliações químicas e bioquímicas dos grãos, extratos e tofus de soja comum e de soja livre de Lipoxigenase. Ciênc. agrotec., Out 2006, vol.30, no.5, p.920-929. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information