alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : COLLA, LUCIANE MARIA [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Reinehr, Christian Oliveira et al. Produção de lipases de Aspergillus niger e Aspergillus fumigatus através de fermentação em estado sólido, avaliação da especificidade do substrato e seu uso em reações de esterificação e alcoólise: evaluation of substrate specificity and use in esterification and alcoholysis reactions. Quím. Nova, Jun 2014, vol.37, no.3, p.454-460. ISSN 0100-4042


   2 / 17
select
to print
 Dal Magro, Clinei et al. Biossorção passiva de cromo (VI) através da microalga Spirulina platensis. Quím. Nova, 2013, vol.36, no.8, p.1139-1145. ISSN 0100-4042


   3 / 17
select
to print
 Decesaro, Andressa et al. Produção de biossurfactantes por microrganismos isolados de solo contaminado com óleo diesel. Quím. Nova, 2013, vol.36, no.7, p.947-954. ISSN 0100-4042


   4 / 17
select
to print
 Oliveira, Leandro da Conceição et al. Effect of drying temperature on quality of β-glucan in white oat grains. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.775-783. ISSN 0101-2061


   5 / 17
select
to print
 Mezzomo, Natália et al. Cultivation of microalgae Spirulina platensis (Arthrospira platensis) from biological treatment of swine wastewater. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.173-178. ISSN 0101-2061


   6 / 17
select
to print
 Roveda, Mirela, Hemkemeier, Marcelo and Colla, Luciane Maria Avaliação da produção de lipases por diferentes cepas de microrganismos isolados em efluentes de laticínios por fermentação submersa. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.126-131. ISSN 0101-2061


   7 / 17
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Influência dos teores de aveia e de gordura nas características tecnológicas e funcionais de bolos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.254-261. ISSN 0101-2061


   8 / 17
select
to print
 Bertolin, Telma Elita et al. Efeito antioxidante da ficocianina em pescado salgado-seco. Ciênc. agrotec., Ago 2011, vol.35, no.4, p.751-757. ISSN 1413-7054


   9 / 17
select
to print
 Farias, Daniele et al. Potencial amilolítico do grão de milho maltado no processo de sacarificação do mesmo cereal. Ciênc. agrotec., Jun 2009, vol.33, no.3, p.855-862. ISSN 1413-7054


   10 / 17
select
to print
 Muliterno, Adriana et al. Cultivo mixotrófico da microalga Spirulina platensis em batelada alimentada. Ciênc. agrotec., Dez 2005, vol.29, no.6, p.1132-1138. ISSN 1413-7054


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information