alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : COSTA, JOSE MARIA CORREIA [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Cavalcante, Carlos Eliardo Barros et al. Avaliação dos parâmetros de secagem da polpa de graviola em pó obtida por secagem em spray dryer. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   2 / 3
select
to print
 Santos, Gerusa Matias et al. Atividade antioxidante e correlações com componentes bioativos de produtos comerciais de cupuaçu. Cienc. Rural, Jul 2010, vol.40, no.7, p.1636-1642. ISSN 0103-8478


   3 / 3
select
to print
 Machado, Francisca Ligia de Castro, Costa, José Maria Correia and Batista, Emanuele Nogueira Application of carnauba-based wax maintains postharvest quality of 'Ortanique' tangor. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.261-268. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information