alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : DELIZA, ROSIRES [Author]
References found : 24 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 24
select
to print
 Andrade, Juliana Cunha de et al. Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidade. Braz. J. Food Technol., Set 2013, vol.16, no.3, p.184-191. ISSN 1981-6723


   2 / 24
select
to print
 CASTRICINI, ARIANE et al. CARACTERIZAÇÃO PÓS-COLHEITA E SENSORIAL DE GENÓTIPOS DE BANANEIRAS TIPO PRATA. Rev. Bras. Frutic., Mar 2015, vol.37, no.1, p.27-37. ISSN 0100-2945


   3 / 24
select
to print
 Vit, Patricia et al. Ecuadorian honey types described by Kichwa community in Rio Chico, Pastaza province, Ecuador using Free-Choice Profiling. Rev. bras. farmacogn., June 2017, vol.27, no.3, p.384-387. ISSN 0102-695X
    · abstract in english    · text in english


   4 / 24
select
to print
 Vit, Patricia, Deliza, Rosires and Pérez, Alfonso How a Huottuja (Piaroa) community perceives genuine and false honey from the Venezuelan Amazon, by free-choice profi le sensory method. Rev. bras. farmacogn., Oct 2011, vol.21, no.5, p.786-792. ISSN 0102-695X
    · abstract in english    · text in english


   5 / 24
select
to print
 Martineli, Maristella et al. Packagings for the transportation of persimmon and their effects on sensory characteristics. Pesq. agropec. bras., 2019, vol.54. ISSN 0100-204X


   6 / 24
select
to print
 Queiroz, Valéria Aparecida Vieira et al. Genótipos de sorgo para produção de barra de cereais. Pesq. agropec. bras., Fev 2012, vol.47, no.2, p.287-293. ISSN 0100-204X


   7 / 24
select
to print
 Silva, Josemeyre Bonifácio da et al. Aceitabilidade de bebidas preparadas a partir de diferentes extratos hidrossolúveis de soja. Pesq. agropec. bras., Dez 2007, vol.42, no.12, p.1779-1784. ISSN 0100-204X


   8 / 24
select
to print
 Queiroz, Valéria Aparecida Vieira et al. Desidratação por imersão-impregnação e secagem por convecção de goiaba. Pesq. agropec. bras., Out 2007, vol.42, no.10, p.1479-1486. ISSN 0100-204X


   9 / 24
select
to print
 Martins, Maria Lúcia Almeida et al. Características de doce em massa de umbu verde e maduro e aceitação pelos consumidores. Pesq. agropec. bras., Set 2007, vol.42, no.9, p.1329-1333. ISSN 0100-204X


   10 / 24
select
to print
 Freire Júnior, Murillo, Deliza, Rosires and Chitarra, Adimilson Bosco Alterações sensoriais em alface hidropônica cv. Regina minimamente processada e armazenada sob refrigeração. Hortic. Bras., Mar 2002, vol.20, no.1, p.63-66. ISSN 0102-0536


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information