alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : DRUZIAN, JANICE IZABEL [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Souza, Carolina Oliveira de, Silva, Luciana Tosta and Druzian, Janice Izabel Estudo comparativo da caracterização de filmes biodegradáveis de amido de mandioca contendo polpas de manga e de acerola. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.2, p.262-267. ISSN 0100-4042


   2 / 12
select
to print
 Nery, Tatiana Barreto Rocha et al. Biossíntese de goma xantana a partir da fermentação de soro de leite: rendimento e viscosidade. Quím. Nova, 2008, vol.31, no.8, p.1937-1941. ISSN 0100-4042


   3 / 12
select
to print
 Assis, Denilson de Jesus et al. Influência da natureza do rejeito agroindustrial fermentado por Xanthomonas axonopodis pv. manihotis nas propriedades das gomas xantana resultantes. Polímeros, 2014, vol.24, no.2, p.176-183. ISSN 0104-1428


   4 / 12
select
to print
 Nery, Tatiana Barreto Rocha, Cruz, Antonio José Gonçalves da and Druzian, Janice Izabel Use of green coconut shells as an alternative substrate for the production of xanthan gum on different scales of fermentation. Polímeros, 2013, vol.23, no.5, p.602-607. ISSN 0104-1428
    · abstract in english    · text in english


   5 / 12
select
to print
 Andrade, Graciele de Queiroz, Bispo, Eliete da Silva and Druzian, Janice Izabel Avaliação da qualidade nutricional em espécies de pescado mais produzidas no Estado da Bahia. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.721-726. ISSN 0101-2061


   6 / 12
select
to print
 Brandão, Líllian Vasconcellos et al. Produção de goma xantana obtida a partir do caldo de cana. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.217-222. ISSN 0101-2061


   7 / 12
select
to print
 Druzian, Janice Izabel and Pagliarini, Ana Paula Produção de goma xantana por fermentação do resíduo de suco de maçã. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2007, vol.27, no.1, p.26-31. ISSN 0101-2061


   8 / 12
select
to print
 Santana, Maria Cecília Castelo Branco de et al. Incorporação de urucum como aditivo antioxidante em embalagens biodegradáveis a base de quitosana. Cienc. Rural, Mar 2013, vol.43, no.3, p.544-550. ISSN 0103-8478


   9 / 12
select
to print
 Machado, Bruna Aparecida Souza et al. Desenvolvimento e avaliação da eficácia de filmes biodegradáveis de amido de mandioca com nanocelulose como reforço e com extrato de erva-mate como aditivo antioxidante. Cienc. Rural, Nov 2012, vol.42, no.11, p.2085-2091. ISSN 0103-8478


   10 / 12
select
to print
 Souza, Carolina Oliveira de et al. Carotenoides totais e vitamina A de cucurbitáceas do Banco Ativo de Germoplasma da Embrapa Semiárido. Cienc. Rural, Maio 2012, vol.42, no.5, p.926-933. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information