alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : DURIGON, ANGELISE [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Influência dos teores de aveia e de gordura nas características tecnológicas e funcionais de bolos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.254-261. ISSN 0101-2061


   2 / 4
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Efeito do período de maturação de grãos nas propriedades físicas e reológicas de trigo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.888-894. ISSN 0101-2061


   3 / 4
select
to print
 Deliberali, Janete et al. Efeitos de processo de secagem e tempo de armazenamento na qualidade tecnológica de trigo. Ciênc. agrotec., Out 2010, vol.34, no.5, p.1285-1292. ISSN 1413-7054


   4 / 4
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Influência do tipo de farinha de trigo na elaboração de bolo tipo inglês. Braz. J. Food Technol., Dez 2011, vol.14, no.4, p.275-282. ISSN 1981-6723


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information