alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : EYNG, CINTHIA [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 OLIVEIRA, TACIANA MARIA MORAES DE et al. SUNFLOWER MEAL AND EXOGENOUS ENZYMES IN INITIAL DIETS FOR BROILERS. Rev. Caatinga, Dec 2016, vol.29, no.4, p.996-1005. ISSN 1983-2125


   2 / 12
select
to print
 Garcia, Ana Flávia Quiles Marques et al. Milheto na alimentação de codornas japonesas. Rev. bras. saúde prod. anim., Mar 2012, vol.13, no.1, p.150-159. ISSN 1519-9940


   3 / 12
select
to print
 Ospina-Rojas, Iván Camilo et al. Threonine-lysine ratio on the requirements of digestible lysine in diets for broilers: lisina sobre a exigência de lisina digestível em dietas para frangos de corte. Acta Sci., Anim. Sci., June 2014, vol.36, no.2, p.157-162. ISSN 1807-8672


   4 / 12
select
to print
 Schone, Rodrigo André et al. Resíduo seco de destilaria com solúveis (DDGS) na alimentação de frangos de corte (22-42 dias). Rev. Ciênc. Agron., Jul 2017, vol.48, no.3, p.548-557. ISSN 1806-6690


   5 / 12
select
to print
 Nunes, Ricardo Vianna et al. Use of probiotics to replace antibiotics for broilers. R. Bras. Zootec., Oct 2012, vol.41, no.10, p.2219-2224. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   6 / 12
select
to print
 Eyng, Cinthia et al. Composição química e aminoacídica e coeficientes de digestibilidade verdadeira dos aminoácidos de farinhas de penas e sangue determinados em galos cecectomizados. R. Bras. Zootec., Jan 2012, vol.41, no.1, p.80-85. ISSN 1516-3598


   7 / 12
select
to print
 Eyng, Cinthia et al. Composição química, valores energéticos e digestibilidade verdadeira dos aminoácidos de farinhas de carne e ossos e de peixe para aves. R. Bras. Zootec., Mar 2011, vol.40, no.3, p.575-580. ISSN 1516-3598


   8 / 12
select
to print
 Eyng, Cinthia et al. Farinha de resíduos da indústria de filetagem de tilápias em rações para frangos de corte. R. Bras. Zootec., Dez 2010, vol.39, no.12, p.2670-2675. ISSN 1516-3598


   9 / 12
select
to print
 Eyng, Cinthia et al. Composição química, valores energéticos e aminoácidos digestíveis verdadeiros de farinhas de vísceras para aves. R. Bras. Zootec., Abr 2010, vol.39, no.4, p.779-786. ISSN 1516-3598


   10 / 12
select
to print
 Faveri, Juliana C. et al. Desempenho e morfologia intestinal de frangos de corte na fase de crescimento, com e sem adição de nucleotídeos na dieta, em diferentes níveis proteicos. Pesq. Vet. Bras., Mar 2015, vol.35, no.3, p.291-296. ISSN 0100-736X


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information