alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FARIA, ELIETE VAZ DE [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Gomes, Cristiane Rodrigues et al. Influência de diferentes agentes de corpo nas características reológicas e sensoriais de chocolates diet em sacarose e light em calorias. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.614-623. ISSN 0101-2061


   2 / 6
select
to print
 Ormenese, Rita de Cássia S.C. et al. Influência do uso de ovo líquido pasteurizado e ovo desidratado nas características da massa alimentícia. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2004, vol.24, no.2, p.255-260. ISSN 0101-2061


   3 / 6
select
to print
 Santucci, Marjorie Carelli Costa et al. Efeito do enriquecimento de biscoitos tipo água e sal, com extrato de levedura (Saccharomyces sp.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, no.3, p.441-446. ISSN 0101-2061


   4 / 6
select
to print
 Santucci, Marjorie Carelli Costa et al. Enriquecimento de macarrão tipo tubo (massa curta) com derivados de levedura (Saccharomyces sp.): impacto nutricional e sensorial. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2003, vol.23, no.2, p.290-295. ISSN 0101-2061


   5 / 6
select
to print
 Faria, Eliete Vaz de. Editorial. Braz. J. Food Technol., Dez 2013, vol.16, no.4, p.253-253. ISSN 1981-6723
    · text in portuguese


   6 / 6
select
to print
 Faria, Eliete Vaz de. Editorial. Braz. J. Food Technol., Dez 2011, vol.14, no.4, p.258-259. ISSN 1981-6723
    · text in portuguese


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information