alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FERREIRA, CELIA LUCIA DE LUCES FORTES [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 MARTINS, Joice de Fátima Laureano et al. Produto a base de yacon e modulação da microbiota, perfil de ácidos graxo e lipídico em ratas ovariectomizadas. Rev. Nutr., Out 2016, vol.29, no.5, p.709-719. ISSN 1415-5273


   2 / 12
select
to print
 Pereira, Odilon Gomes, Rocha, Karina Dosualdo and Ferreira, Celia Lucia de Luces Fortes Composição química, caracterização e quantificação da população de microrganismos em capim-elefante cv. Cameroon (Pennisetum purpureum, Schum.) e suas silagens. R. Bras. Zootec., Dez 2007, vol.36, no.6, p.1742-1750. ISSN 1516-3598


   3 / 12
select
to print
 Silva, Almir Vieira et al. Consumo e digestibilidades dos nutrientes em bovinos recebendo dietas contendo silagens de milho e sorgo, com e sem inoculante microbiano. R. Bras. Zootec., Dez 2006, vol.35, no.6, p.2469-2478. ISSN 1516-3598


   4 / 12
select
to print
 Silva, Almir Vieira et al. Composição bromatológica e digestibilidade in vitro da matéria seca de silagens de milho e sorgo tratadas com inoculantes microbianos. R. Bras. Zootec., Dez 2005, vol.34, no.6, p.1881-1890. ISSN 1516-3598


   5 / 12
select
to print
 Dores, Milene Therezinha das et al. Enterotoxigenic potential of Staphylococcus aureus isolated from Artisan Minas cheese from the Serra da Canastra - MG, Brazil. Food Sci. Technol (Campinas), June 2013, vol.33, no.2, p.271-275. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   6 / 12
select
to print
 Dores, Milene Therezinha das, Nobrega, Juliana Escarião da and Ferreira, Célia Lucia de Luces Fortes Room temperature aging to guarantee microbiological safety of Brazilian artisan Canastra cheese. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.180-185. ISSN 0101-2061


   7 / 12
select
to print
 Cavalcante, José Fernando Mourão et al. Processamento do queijo coalho regional empregando leite pasteurizado e cultura lática endógena. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2007, vol.27, no.1, p.205-214. ISSN 0101-2061


   8 / 12
select
to print
 Santos, Magali Soares dos et al. Influência do fornecimento de probiótico à base de Lactobacillus sp. Sobre a microbiota intestinal de leitões. Ciênc. agrotec., Dez 2003, vol.27, no.6, p.1395-1400. ISSN 1413-7054


   9 / 12
select
to print
 Castro, Luiza Carla Vidigal et al. Improvement the nutritional status of pre-school children following intervention with a supplement containing iron, zinc, copper, vitamin A, vitamin C and prebiotic. Ciênc. saúde coletiva, Feb 2017, vol.22, no.2, p.359-368. ISSN 1413-8123


   10 / 12
select
to print
 Galinari, Éder et al. Microbiological aspects of the biofilm on wooden utensils used to make a Brazilian artisanal cheese. Braz. J. Microbiol., June 2014, vol.45, no.2, p.713-720. ISSN 1517-8382
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information