alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FETT, ROSEANE [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Peres, Karen Glazer et al. Sugar content in liquid oral medicines for children. Rev. Saúde Pública, June 2005, vol.39, no.3, p.486-489. ISSN 0034-8910


   2 / 17
select
to print
 Soares, Marcia et al. Compostos fenólicos e atividade antioxidante da casca de uvas Niágara e Isabel. Rev. Bras. Frutic., Mar 2008, vol.30, no.1, p.59-64. ISSN 0100-2945


   3 / 17
select
to print
 Raymundo, Melissa dos Santos, Horta, Paulo and Fett, Roseane Atividade antioxidante in vitro de extratos de algumas algas verdes (Chlorophyta) do litoral catarinense (Brasil). Rev. Bras. Cienc. Farm., Dez 2004, vol.40, no.4, p.495-503. ISSN 1516-9332


   4 / 17
select
to print
 Rodrigues, Eliseu et al. Phenolic compounds and antioxidant activity of blueberry cultivars grown in Brazil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2011, vol.31, no.4, p.911-917. ISSN 0101-2061


   5 / 17
select
to print
 Raupp, Dorivaldo da Silva et al. Effect of processing on antioxidant potential and total phenolics content in beet (Beta vulgaris L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2011, vol.31, no.3, p.688-693. ISSN 0101-2061


   6 / 17
select
to print
 Burin, Vívian Maria et al. Colour, phenolic content and antioxidant activity of grape juice. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2010, vol.30, no.4, p.1027-1032. ISSN 0101-2061


   7 / 17
select
to print
 Rodrigues, Eliseu et al. Minerals and essential fatty acids of the exotic fruit Physalis peruviana L.. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2009, vol.29, no.3, p.642-645. ISSN 0101-2061


   8 / 17
select
to print
 Rockenbach, Ismael Ivan et al. Influência do solvente no conteúdo total de polifenóis, antocianinas e atividade antioxidante de extratos de bagaço de uva (Vitis vinifera) variedades Tannat e Ancelota. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.238-244. ISSN 0101-2061


   9 / 17
select
to print
 Soares, Marcia et al. Avaliação da atividade antioxidante e identificação dos ácidos fenólicos presentes no bagaço de maçã cv. Gala. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.727-732. ISSN 0101-2061


   10 / 17
select
to print
 Falcão, Ana Paula et al. Índice de polifenóis, antocianinas totais e atividade antioxidante de um sistema modelo de geléia de uvas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.637-642. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information