alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FIGUEIREDO, EVANIA ALTINA TEIXEIRA DE [Author]
References found : 8 [refine]
Displaying: 1 .. 8   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 8
select
to print
 RIOS, MAIARA JAIANNE BEZERRA LEAL et al. CHEMICAL, GRANULOMETRIC AND TECHNOLOGICAL CHARACTERISTICS OF WHOLE FLOURS FROM COMMERCIAL CULTIVARS OF COWPEA. Rev. Caatinga, Mar 2018, vol.31, no.1, p.217-224. ISSN 1983-2125


   2 / 8
select
to print
 Pinheiro, Neuma Maria de Souza et al. Avaliação da qualidade microbiológica de frutos minimamente processados comercializados em supermercados de Fortaleza. Rev. Bras. Frutic., Abr 2005, vol.27, no.1, p.153-156. ISSN 0100-2945


   3 / 8
select
to print
 Lima, Cristiane Pereira de et al. Resistência de bactérias ácido-láticas a bacteriófagos provenientes de unidades de processamento de queijo Coalho. Cienc. Rural, Jun 2012, vol.42, no.6, p.1117-1122. ISSN 0103-8478


   4 / 8
select
to print
 Lima, Rafaela Maria Temóteo et al. Estabilidade química, físico-química e microbiológica de polpas de acerola pasteurizadas e não-pasteurizadas de cultivo orgânico. Cienc. Rural, Fev 2012, vol.42, no.2, p.367-373. ISSN 0103-8478


   5 / 8
select
to print
 Lima, Andréa da Silva et al. Desenvolvimento de bebida mista à base de água de coco e suco de acerola. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.683-690. ISSN 0101-2061


   6 / 8
select
to print
 Silva, Virlane Kelly Lima da et al. Estabilidade da polpa do bacuri (Platonia insignis Mart.) congelada por 12 meses. Ciênc. agrotec., Out 2010, vol.34, no.5, p.1293-1300. ISSN 1413-7054


   7 / 8
select
to print
 Tresseler, Josiane Fernanda Metler et al. Avaliação da qualidade microbiológica de hortaliças minimamente processadas. Ciênc. agrotec., 2009, vol.33, no.spe, p.1722-1727. ISSN 1413-7054


   8 / 8
select
to print
 Fai, Ana Elizabeth Cavalcante et al. Salmonella sp e Listeria monocytogenes em presunto suíno comercializado em supermercados de Fortaleza (CE, Brasil): fator de risco para a saúde pública. Ciênc. saúde coletiva, Fev 2011, vol.16, no.2, p.657-662. ISSN 1413-8123


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information