alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FLORES, SIMONE HICKMANN [Author]
References found : 19 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 19
select
to print
 Gewehr, Márcia Flach et al. Análises químicas em flocos de quinoa: caracterização para a utilização em produtos alimentícios. Braz. J. Food Technol., Dez 2012, vol.15, no.4, p.280-287. ISSN 1981-6723


   2 / 19
select
to print
 Gewehr, Márcia Flach et al. Evaluation of the functionality of bread loaves prepared with quinoa flakes through biological tests. Braz. J. Pharm. Sci., June 2016, vol.52, no.2, p.337-346. ISSN 1984-8250


   3 / 19
select
to print
 Nora, Cleice Dalla et al. Protective effect of guabiju (Myrcianthes pungens (O. Berg) D. Legrand) and red guava (Psidium cattleyanum Sabine) against cisplatin-induced hypercholesterolemia in rats. Braz. J. Pharm. Sci., Sept 2014, vol.50, no.3, p.483-491. ISSN 1984-8250


   4 / 19
select
to print
 Rossi, Daniele Misturini et al. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein hydrolysate. Rev. Nutr., Dec 2009, vol.22, no.6, p.879-885. ISSN 1415-5273


   5 / 19
select
to print
 Campo, Camila de et al. Gelatin capsule waste: new source of protein to develop a biodegradable film. Polímeros, June 2017, vol.27, no.2, p.100-107. ISSN 0104-1428
    · abstract in english    · text in english


   6 / 19
select
to print
 Boff, Camila Comas e et al. Desenvolvimento de sorvete de chocolate utilizando fibra de casca de laranja como substituto de gordura. Cienc. Rural, Out 2013, vol.43, no.10, p.1892-1897. ISSN 0103-8478


   7 / 19
select
to print
 Spada, Jordana Corralo et al. Caracterização física, química e sensorial de sobremesas à base de soja, elaboradas com mucilagem de chia. Cienc. Rural, Fev 2014, vol.44, no.2, p.374-379. ISSN 0103-8478


   8 / 19
select
to print
 Stoll, Liana, Flôres, Simone Hickmann and Thys, Roberta Cruz Silveira Fibra de casca de laranja como substituto de gordura em pão de forma. Cienc. Rural, Mar 2015, vol.45, no.3, p.567-573. ISSN 0103-8478


   9 / 19
select
to print
 Petry, Henrique Belmonte et al. Avaliação física e química e aceitação pelo consumidor de laranjas 'Valência', produzidas sob sistemas de cultivo orgânico e convencional. Cienc. Rural, Abr 2015, vol.45, no.4, p.619-625. ISSN 0103-8478


   10 / 19
select
to print
 Pagno, Carlos Henrique et al. Desenvolvimento de espessante alimentar com valor nutricional agregado, destinado ao manejo da disfagia. Cienc. Rural, Abr 2014, vol.44, no.4, p.710-716. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information