alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FOGACA, ALINE DE OLIVEIRA [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Daudt, Carlos Eugenio and Fogaça, Aline de Oliveira Phenolic compounds in Merlot wines from two wine regions of Rio Grande do Sul, Brazil. Food Sci. Technol (Campinas), June 2013, vol.33, no.2, p.355-361. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   2 / 4
select
to print
 Facco, Elizete Maria Pesamosca et al. Quantificação de 5-metiltetrahidrofolato no processamento e conservação de vinhos de uvas viníferas e híbridas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.874-877. ISSN 0101-2061


   3 / 4
select
to print
 Fogaça, Aline de Oliveira, Daudt, Carlos Eugenio and Dorneles, Fabiane Potássio em uvas II: análise peciolar e sua correlação com o teor de potássio em uvas viníferas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.597-601. ISSN 0101-2061


   4 / 4
select
to print
 Daudt, Carlos Eugenio and Fogaça, Aline de Oliveira Efeito do ácido tartárico nos valores de potássio, acidez titulável e pH durante a vinificação de uvas Cabernet Sauvignon. Cienc. Rural, Nov 2008, vol.38, no.8, p.2345-2350. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information