alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FONTANARI, GUSTAVO GUADAGNUCCI [Author]
References found : 2 [refine]
Displaying: 1 .. 2   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 2
select
to print
 Castilho, Fernando, Fontanari, Gustavo Guadagnucci and Batistuti, José Paschoal Avaliação de algumas propriedades funcionais das farinhas de tremoço doce (Lupinus albus) e feijão guandu (Cajanus cajan (L) Millsp) e sua utilização na produção de fiambre. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.68-75. ISSN 0101-2061


   2 / 2
select
to print
 Fontanari, Gustavo Guadagnucci et al. Isolado protéico de semente de goiaba (Psidium guajava): caracterização de propriedades funcionais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2007, vol.27, suppl.1, p.73-79. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information