alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FREITAS, RENATO JOAO SOSSELA DE [Author]
References found : 18 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 18
select
to print
 Stertz, Sônia Cachoeira et al. Comparative morphological analysis of cherry tomato fruits from three cropping systems. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), June 2005, vol.62, no.3, p.296-298. ISSN 0103-9016


   2 / 18
select
to print
 Ferreira, Sila Mary Rodrigues, Freitas, Renato João Sossela de and Lazzari, Elisa Noemberg Padrão de identidade e qualidade do tomate (Lycopersicon esculentum Mill.) de mesa. Cienc. Rural, Fev 2004, vol.34, no.1, p.329-335. ISSN 0103-8478


   3 / 18
select
to print
 Terra, Nelcindo Nascimento, Cichoski, Alexandre José and Freitas, Renato João Sossela de Aspectos microbiológicos e físico-químicos da parte interna da paleta suína curada, maturada e fermentada durante a etapa de processamento e armazenamento. Cienc. Rural, Ago 2008, vol.38, no.4, p.1118-1124. ISSN 0103-8478


   4 / 18
select
to print
 Terra, Nelcindo Nascimento, Cichoski, Alexandre José and Freitas, Renato João Sossela de Valores de nitrito e TBARS durante o processamento e armazenamento da paleta suína curada, maturada e fermentada. Cienc. Rural, Jun 2006, vol.36, no.3, p.965-970. ISSN 0103-8478


   5 / 18
select
to print
 Santa, Osmar Roberto Dalla et al. Use of starter cultures isolated from native microbiota of artisanal sausage in the production of Italian sausage. Food Sci. Technol (Campinas), Dec 2014, vol.34, no.4, p.780-786. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   6 / 18
select
to print
 Santa, Osmar Roberto Dalla et al. Microbiota of sausages obtained by spontaneous fermentation produced in the South of Brazil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.653-660. ISSN 0101-2061


   7 / 18
select
to print
 Granato, Daniel, Masson, Maria Lucia and Freitas, Renato João Sossela de Stability studies and shelf life estimation of a soy-based dessert. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2010, vol.30, no.3, p.797-807. ISSN 0101-2061


   8 / 18
select
to print
 Lucio, Isadora Balsini, Freitas, Renato João Sossela de and Waszczynskyj, Nina Composição físico-química e aceitação sensorial da inflorescência de gengibre orgânico (Zingiber officinale Roscoe). Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.652-656. ISSN 0101-2061


   9 / 18
select
to print
 Ferreira, Sila Mary Rodrigues et al. Qualidade pós-colheita do tomate de mesa convencional e orgânico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.858-869. ISSN 0101-2061


   10 / 18
select
to print
 Arbos, Kettelin Aparecida et al. Atividade antioxidante e teor de fenólicos totais em hortaliças orgânicas e convencionais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2010, vol.30, no.2, p.501-506. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information