alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FREITAS, RENATO JOAO SOSSELA DE [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Stertz, Sônia Cachoeira et al. Comparative morphological analysis of cherry tomato fruits from three cropping systems. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), June 2005, vol.62, no.3, p.296-298. ISSN 0103-9016


   2 / 17
select
to print
 Santa, Osmar Roberto Dalla et al. Microbiota of sausages obtained by spontaneous fermentation produced in the South of Brazil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.653-660. ISSN 0101-2061


   3 / 17
select
to print
 Granato, Daniel, Masson, Maria Lucia and Freitas, Renato João Sossela de Stability studies and shelf life estimation of a soy-based dessert. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2010, vol.30, no.3, p.797-807. ISSN 0101-2061


   4 / 17
select
to print
 Lucio, Isadora Balsini, Freitas, Renato João Sossela de and Waszczynskyj, Nina Composição físico-química e aceitação sensorial da inflorescência de gengibre orgânico (Zingiber officinale Roscoe). Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.652-656. ISSN 0101-2061


   5 / 17
select
to print
 Ferreira, Sila Mary Rodrigues et al. Qualidade pós-colheita do tomate de mesa convencional e orgânico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.858-869. ISSN 0101-2061


   6 / 17
select
to print
 Arbos, Kettelin Aparecida et al. Atividade antioxidante e teor de fenólicos totais em hortaliças orgânicas e convencionais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2010, vol.30, no.2, p.501-506. ISSN 0101-2061


   7 / 17
select
to print
 Arbos, Kettelin Aparecida et al. Segurança alimentar de hortaliças orgânicas: aspectos sanitários e nutricionais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.215-220. ISSN 0101-2061


   8 / 17
select
to print
 Ferreira, Sila Mary Rodrigues et al. Qualidade do tomate de mesa cultivado nos sistemas convencional e orgânico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.224-230. ISSN 0101-2061


   9 / 17
select
to print
 Quadros, Diomar Augusto de et al. Composição química de tubérculos de batata para processamento, cultivados sob diferentes doses e fontes de potássio. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.316-323. ISSN 0101-2061


   10 / 17
select
to print
 Macedo, Renata Ernlund Freitas de et al. Desenvolvimento de embutido fermentado por Lactobacillus probióticos: características de qualidade. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.509-519. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information