alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FURLONG, ELIANA BADIALE [Author]
References found : 13 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 13
select
to print
 Bastos, Ademir Larrea et al. Determinação de nitrato e nitrito em chás de peles de pescados empregados para tratamento de asma brônquica na região sul do Rio Grande do Sul. Quím. Nova, Out 2006, vol.29, no.5, p.895-900. ISSN 0100-4042


   2 / 13
select
to print
 Rodrigues, Sherol Acosta et al. Otimização e validação de método empregando quechers modificado e lc-esi-ms/ms para determinação de agrotóxicos em cebola. Quím. Nova, 2011, vol.34, no.5, p.780-786. ISSN 0100-4042


   3 / 13
select
to print
 Souza, Nilson Evelazio de and Furlong, Eliana Badiale Editorial: The Brazilian society of food science and technology has a new board. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.1-6. ISSN 0101-2061
    · text in english


   4 / 13
select
to print
 Cipolatti, Eliane Pereira et al. Application of protein-phenolic based coating on tomatoes (Lycopersicum esculentum). Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.594-598. ISSN 0101-2061


   5 / 13
select
to print
 Oliveira, Melissa dos Santos et al. Phenolic compounds and antioxidant activity in fermented rice (Oryza sativa) bran. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.531-537. ISSN 0101-2061


   6 / 13
select
to print
 Souza, Michele Moraes de et al. Avaliação da atividade antifúngica de extratos fenólicos de cebola, farelo de arroz e microalga Chlorella phyrenoidosa. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.680-685. ISSN 0101-2061


   7 / 13
select
to print
 Silveira, Cristina Moreira da and Furlong, Eliana Badiale Caracterização de compostos nitrogenados presentes em farelos fermentados em estado sólido. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.805-811. ISSN 0101-2061


   8 / 13
select
to print
 Feddern, Vivian, Furlong, Eliana Badiale and Soares, Leonor Almeida de Souza Efeitos da fermentação nas propriedades físico-químicas e nutricionais do farelo de arroz. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.800-804. ISSN 0101-2061


   9 / 13
select
to print
 Nunes, Itaciara Larroza et al. Arroz comercializado na região sul do Brasil: aspectos micotoxicológicos e microscópicos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2003, vol.23, no.2, p.190-194. ISSN 0101-2061


   10 / 13
select
to print
 Santos, Elisane Odriosolla dos et al. Evaluation of the composition of culture medium for yeast biomass production using raw glycerol from biodiesel synthesis. Braz. J. Microbiol., June 2012, vol.43, no.2, p.432-440. ISSN 1517-8382
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information