alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GAMA, LUIS TELO DA [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Bressan, Maria Cristina et al. Physicochemical properties of meat from Bos taurus and Bos indicus. R. Bras. Zootec., June 2011, vol.40, no.6, p.1250-1259. ISSN 1516-3598


   2 / 5
select
to print
 Andrade, Patrícia Lopes et al. Qualidade da carne maturada de bovinos Red Norte e Nelore. R. Bras. Zootec., Ago 2010, vol.39, no.8, p.1791-1800. ISSN 1516-3598


   3 / 5
select
to print
 Rossato, Lizandra Vercezi et al. Parâmetros físico-químicos e perfil de ácidos graxos da carne de bovinos Angus e Nelore terminados em pastagem. R. Bras. Zootec., Maio 2010, vol.39, no.5, p.1127-1134. ISSN 1516-3598


   4 / 5
select
to print
 Faria, Peter Bitencourt et al. Composição proximal e qualidade da carne de frangos das linhagens Paraíso Pedrês e Pescoço Pelado. R. Bras. Zootec., Dez 2009, vol.38, no.12, p.2455-2464. ISSN 1516-3598


   5 / 5
select
to print
 Faria, Peter Bitencourt et al. Qualidade da carne de marreco pequim branco (Anas Platyrhynchos platyrhynchos L. 1758) comparado a frango de corte. Ciênc. agrotec., Fev 2008, vol.32, no.1, p.213-218. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information