alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GERALDINE, ROBSON MAIA [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Braga Filho, Juracy Rocha et al. Lâminas de irrigação e genótipos na producação e qualidade de frutos de bananeira. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2011, vol.41, no.2, p.155-162. ISSN 1983-4063


   2 / 6
select
to print
 Rabêlo, Ana Maria da Silva et al. Extração, secagem e torrefação da amêndoa do pequi (Caryocar brasiliense Camb.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.868-871. ISSN 0101-2061


   3 / 6
select
to print
 Botrel, Diego Alvarenga et al. Qualidade de alho (Allium sativum) minimamente processado envolvido com revestimento comestível antimicrobiano. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2007, vol.27, no.1, p.32-38. ISSN 0101-2061


   4 / 6
select
to print
 Cruz, Renato Souza, Soares, Nilda de Fátima Ferreira and Geraldine, Robson Maia Avaliação do volume de oxigênio absorvido por sachê absorvedor de oxigênio em diferentes temperaturas e umidades relativas. Ciênc. agrotec., Out 2008, vol.32, no.5, p.1538-1542. ISSN 1413-7054


   5 / 6
select
to print
 Rodrigues, Mara Lina et al. Cinética da degradação de carotenoides e da alteração de cor do azeite de pequi submetido ao aquecimento em temperatura de fritura. Cienc. Rural, Ago 2013, vol.43, no.8, p.1509-1515. ISSN 0103-8478


   6 / 6
select
to print
 Melo, Adriane Alexandre Machado de et al. Microbiological quality and other characteristics of refrigerated chicken meat in contact with cellulose acetate-based film incorporated with rosemary essential oil. Braz. J. Microbiol., Dec 2012, vol.43, no.4, p.1419-1427. ISSN 1517-8382
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information