alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GRIZOTTO, REGINA KITAGAWA [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 Silva, José Antonio Alberto da et al. Caracterização físico-química de frutos de clones de doviális (Dovyalis abyssinica Warb). Rev. Bras. Frutic., Out 2011, vol.33, no.spe1, p.466-472. ISSN 0100-2945


   2 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa et al. Physical, chemical, technological and sensory characteristics of Frankfurter type sausage containing okara flour. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.538-546. ISSN 0101-2061


   3 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa and Aguirre, José Maurício de Study of the flash drying of the residue from soymilk processing - "okara". Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2011, vol.31, no.3, p.645-653. ISSN 0101-2061


   4 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa et al. Evaluation of the quality of a molded sweet biscuit enriched with okara flour. Ciênc. Tecnol. Aliment., May 2010, vol.30, suppl.1, p.270-275. ISSN 0101-2061


   5 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa et al. Estudo da vida-de-prateleira de fruta estruturada e desidratada obtida de polpa concentrada de mamão. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2006, vol.26, no.3, p.709-714. ISSN 0101-2061


   6 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa, Aguirre, José Maurício de and Menezes, Hilary Castle de Frutas estruturadas de umidade intermediária obtidas de polpas concentradas de abacaxi, manga e mamão. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2005, vol.25, no.4, p.691-697. ISSN 0101-2061


   7 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa et al. Otimização via metodologia de superfície de respostas dos parâmetros tecnológicos para produção de fruta estruturada e desidratada a partir de polpa concentrada de mamão. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2005, vol.25, no.1, p.158-164. ISSN 0101-2061


   8 / 10
select
to print
 GRIZOTTO, Regina Kitagawa and MENEZES, Tobias J.B.de Efeito de enzimas de maceração na textura do palmito (Euterpe edulis Mart). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 1997, vol.17, no.3, p.203-207. ISSN 0101-2061


   9 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa and Menezes, Hilary Castle de Efeito da fermentação na qualidade de "chips" de mandioca (Manihot esculenta Crantz). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2004, vol.24, no.2, p.170-177. ISSN 0101-2061


   10 / 10
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa and Menezes, Hilary Castle de Avaliação da aceitação de "chips" de mandioca. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, p.79-86. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information