alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GROSSMANN, MARIA VICTORIA EIRAS [Author]
References found : 14 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 14
select
to print
 Garcia, Patrícia Salomão et al. Citric acid as multifunctional agent in blowing films of starch/PBAT. Quím. Nova, Sept 2011, vol.34, no.9, p.1507-1510. ISSN 0100-4042
    · abstract in english    · text in english


   2 / 14
select
to print
 Olivato, Juliana Bonametti et al. Study of the compatibilizer effect in the properties of starch/polyester blends. Polímeros, 2013, vol.23, no.3, p.346-351. ISSN 0104-1428
    · abstract in english    · text in english


   3 / 14
select
to print
 Fiorda, Fernanda Assumpção et al. Farinha de bagaço de mandioca: aproveitamento de subproduto e comparação com fécula de mandioca. Pesqui. Agropecu. Trop., Dez 2013, vol.43, no.4, p.408-416. ISSN 1983-4063


   4 / 14
select
to print
 Mareti, Mirian Cristina, Grossmann, Maria Victória Eiras and Benassi, Marta de Toledo Características físicas e sensoriais de biscoitos com farinha de soja e farelo de aveia. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.878-883. ISSN 0101-2061


   5 / 14
select
to print
 Galdeano, Melicia Cintia et al. Propriedades físico-químicas do amido de aveia da variedade brasileira IAC 7. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.905-910. ISSN 0101-2061


   6 / 14
select
to print
 Galdeano, Melícia Cintia and Grossmann, Maria Victória Eiras Oat hulls treated with alkaline hydrogen peroxide associated with extrusion as fiber source in cookies. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2006, vol.26, no.1, p.123-126. ISSN 0101-2061


   7 / 14
select
to print
 Alves, Rosa Maria Lima and Grossmann, Maria Victória Eiras Parâmetros de estrusão para produção de "snacks" de farinha de cará (Dioscorea alata). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2002, vol.22, no.1, p.32-38. ISSN 0101-2061


   8 / 14
select
to print
 Debiagi, Flávia et al. Efeito de fibras vegetais nas propriedades de compósitos biodegradáveis de amido de mandioca produzidos via extrusão. Ciênc. agrotec., Dez 2010, vol.34, no.6, p.1522-1529. ISSN 1413-7054


   9 / 14
select
to print
 Lobato, Luciana Pereira, Benassi, Marta de Toledo and Grossmann, Maria Victoria Eiras Adição de inulina em géis de amido e leite utilizando planejamento experimental de misturas. Braz. J. Food Technol., Jun 2012, vol.15, no.2, p.134-140. ISSN 1981-6723


   10 / 14
select
to print
 Galdeano, Melicia Cintia et al. Influence of thickness on properties of plasticized oat starch films. Braz. arch. biol. technol., Aug 2013, vol.56, no.4, p.637-644. ISSN 1516-8913
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information