alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GUERRA, NONETE BARBOSA [Author]
References found : 24 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 24
select
to print
 Rolim, Priscilla Moura et al. Análise de componentes principais de pães de forma formulados com farinha de yacon (Smallanthus sonchifolius (Poepp.) H. Rob.). Rev. Ceres, Fev 2010, vol.57, no.1, p.12-17. ISSN 0034-737X


   2 / 24
select
to print
 Porto, Maria Anunciada Leal et al. Otimização da desidratação osmótica de uva Crimson Seedless. Rev. Ciênc. Agron., Jun 2014, vol.45, no.2, p.249-256. ISSN 1806-6690


   3 / 24
select
to print
 Brasil, Jacira Antonia et al. Effect of the addition of inulin on the nutritional, physical and sensory parameters of bread. Braz. J. Pharm. Sci., Mar 2011, vol.47, no.1, p.185-191. ISSN 1984-8250


   4 / 24
select
to print
 Silveira, Karina Correia da et al. Bebida à base de flocos de abóbora com inulina: características prebióticas e aceitabilidade. Rev. Nutr., Jun 2008, vol.21, no.3, p.267-276. ISSN 1415-5273


   5 / 24
select
to print
 Salgado, Silvana Magalhães, Guerra, Nonete Barbosa and Melo Filho, Artur Bibiano de Polpa de fruta congelada: efeito do processamento sobre o conteúdo de fibra alimentar. Rev. Nutr., Dez 1999, vol.12, no.3, p.303-308. ISSN 1415-5273


   6 / 24
select
to print
 Guerra, Nonete Barbosa et al. Modificações do método gravimétrico não enzimático para determinar fibra alimentar solúvel e insolúvel em frutos. Rev. Nutr., Mar 2004, vol.17, no.1, p.45-52. ISSN 1415-5273


   7 / 24
select
to print
 Mascarenhas, Robson de Jesus et al. Qualidade sensorial e físico-química de uvas finas de mesa cultivadas no submédio São Francisco. Rev. Bras. Frutic., Jun 2013, vol.35, no.2, p.546-554. ISSN 0100-2945


   8 / 24
select
to print
 Oliveira, Maria Elisabeth Barros de et al. Caracterização física de frutos do pequizeiro nativos da chapada do Araripe-CE. Rev. Bras. Frutic., Dez 2009, vol.31, no.4, p.1196-1201. ISSN 0100-2945


   9 / 24
select
to print
 Oliveira, Maria Elisabeth Barros de et al. Características químicas e físico-químicas de pequis da Chapada do Araripe, Ceará. Rev. Bras. Frutic., Mar 2010, vol.32, no.1, p.114-125. ISSN 0100-2945


   10 / 24
select
to print
 Souza, Andréa Carla Mendonça de et al. Características físicas, químicas e organolépticas de quipá (Tacinga inamoena, Cactaceae). Rev. Bras. Frutic., Ago 2007, vol.29, no.2, p.292-295. ISSN 0100-2945


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information