alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HIANE, PRISCILA AIKO [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 Campos, Raquel Pires et al. Conservação pós-colheita de guavira (Campomanesia sp.). Rev. Bras. Frutic., Mar 2012, vol.34, no.1, p.41-49. ISSN 0100-2945


   2 / 10
select
to print
 Campos, Raquel Pires et al. 1-MCP em Mangabas armazenadas em temperatura ambiente e a 11ºC. Rev. Bras. Frutic., Out 2011, vol.33, no.spe1, p.206-212. ISSN 0100-2945


   3 / 10
select
to print
 Lima e Silva, Magalli Costa Barbosa et al. Proteins of Bacuri almonds: nutritional value and in vivo digestibility. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2014, vol.34, no.1, p.55-61. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   4 / 10
select
to print
 Guimarães, Rita de Cássia Avellaneda et al. Sesame and flaxseed oil: nutritional quality and effects on serum lipids and glucose in rats. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.209-217. ISSN 0101-2061


   5 / 10
select
to print
 Ramos, Maria Isabel Lima et al. Qualidade nutricional da polpa de bocaiúva Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd.. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.90-94. ISSN 0101-2061


   6 / 10
select
to print
 Ramos Filho, Manoel Mendes et al. Perfil lipídico de quatro espécies de peixes da região pantaneira de Mato Grosso do Sul. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.361-365. ISSN 0101-2061


   7 / 10
select
to print
 Denadai, Sandra Maria Silveira et al. In vitro digestibility of globulins from sapucaia (Lecythis pisonis Camb.) nuts by mammalian digestive proteinases. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2007, vol.27, no.3, p.535-543. ISSN 0101-2061


   8 / 10
select
to print
 Hiane, Priscila Aiko et al. Carotenóides pró-vitamínicos A e composição em ácidos graxos do fruto e da farinha do bacuri (Scheelea phalerata Mart.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2003, vol.23, no.2, p.206-209. ISSN 0101-2061


   9 / 10
select
to print
 Nozaki, Vanessa Taís et al. Perfil lipídico da polpa e amêndoa da guarirova. Cienc. Rural, Ago 2012, vol.42, no.8, p.1518-1523. ISSN 0103-8478


   10 / 10
select
to print
 Hiane, Priscila Aiko et al. Caracterização química do palmito guariroba in natura e congelado. Cienc. Rural, Jun 2011, vol.41, no.6, p.1082-1087. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information