alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : KOMIYAMA, CLAUDIA MARIE [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Canizares, Gil Ignacio Lara et al. Ingestive behavior of dairy goats fed increasing levels of sugarcane in replacement of corn silage. R. Bras. Zootec., Dec 2014, vol.43, no.12, p.648-653. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   2 / 9
select
to print
 Fernandes, Barbara Cristina da Silva et al. Locomotion problems of broiler chickens and its relationship with the gait score. R. Bras. Zootec., Aug 2012, vol.41, no.8, p.1951-1955. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   3 / 9
select
to print
 Corassa, Anderson et al. Farelo de biscoito na alimentação de porcas em lactação. Pesqui. Agropecu. Trop., Mar 2014, vol.44, no.1, p.42-49. ISSN 1983-4063


   4 / 9
select
to print
 Rodrigues, Luciana et al. Effect of genotype, finishing system, and sex on physiochemical characteristics of goat meat. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2011, vol.31, no.4, p.992-997. ISSN 0101-2061


   5 / 9
select
to print
 Sanfelice, Cristiane et al. Avaliação e caracterização da qualidade da carne de peito (Pectoralis major) de matrizes pesadas em final de ciclo produtivo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.166-170. ISSN 0101-2061


   6 / 9
select
to print
 Komiyama, Claudia Marie et al. Características qualitativas de produtos elaborados com carne de frango pálida e normal. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2009, vol.29, no.1, p.38-45. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Balog, Augusto et al. Carne de avestruz: rendimento de carcaça e aspectos físicos e químicos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.400-407. ISSN 0101-2061


   8 / 9
select
to print
 Garcia, Rodrigo Garófallo et al. Avaliação do desempenho e de parâmetros gastrintestinais de frangos de corte alimentados com dietas formuladas com sorgo alto tanino e baixo tanino. Ciênc. agrotec., Dez 2005, vol.29, no.6, p.1248-1257. ISSN 1413-7054


   9 / 9
select
to print
 Komiyama, Claudia Marie et al. Qualidade físico-química e sensorial da carne de peito de matrizes pesadas de descarte. Cienc. Rural, Jul 2010, vol.40, no.7, p.1623-1629. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information