alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : LEONEL, MAGALI [Author]
References found : 27 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 27
select
to print
 Leonel, Magali, Souza, Luciana Bronzi de and Mischan, Martha Maria Thermal and pasting properties of cassava starch-dehydrated orange pulp blends. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), June 2011, vol.68, no.3, p.342-346. ISSN 0103-9016


   2 / 27
select
to print
 Leonel, Magali, Freitas, Taila Santos de and Mischan, Martha Maria Physical characteristics of extruded cassava starch. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Aug 2009, vol.66, no.4, p.486-493. ISSN 0103-9016


   3 / 27
select
to print
 Leonel, Magali et al. Características das raízes e do amido de Pachyrhizus ahipa em diferentes épocas de plantio e estádios de desenvolvimento da planta. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Dez 2005, vol.62, no.6, p.528-533. ISSN 0103-9016


   4 / 27
select
to print
 Leonel, Magali et al. Extração e caracterização do amido de diferentes genótipos de bananeira. Rev. Bras. Frutic., Out 2011, vol.33, no.spe1, p.599-605. ISSN 0100-2945


   5 / 27
select
to print
 Mesquita, Camila De Barros, Leonel, Magali and Mischan, Martha Maria Effects of processing on physical properties of extruded snacks with blends of sour cassava starch and flaxseed flour. Food Sci. Technol (Campinas), Sept 2013, vol.33, no.3, p.404-410. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   6 / 27
select
to print
 Taverna, Lívia Giolo, Leonel, Magali and Mischan, Martha Maria Changes in physical properties of extruded sour cassava starch and quinoa flour blend snacks. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.826-834. ISSN 0101-2061


   7 / 27
select
to print
 Lustosa, Beatriz Helena Borges and Leonel, Magali Desenvolvimento de misturas instantâneas de mandioca e caseína: efeito do teor de proteína e parâmetros de extrusão sobre a viscosidade. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.693-699. ISSN 0101-2061


   8 / 27
select
to print
 Souza, Luciana Bronzi de and Leonel, Magali Efeito da concentração de fibra e parâmetros operacionais de extrusão sobre as propriedades de pasta de misturas de fécula de mandioca e polpa cítrica. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.686-692. ISSN 0101-2061


   9 / 27
select
to print
 Camargo, Karina Fernandes de, Leonel, Magali and Mischan, Martha Maria Produção de biscoitos extrusados de polvilho azedo com fibras: efeito de parâmetros operacionais sobre as propriedades físicas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.586-591. ISSN 0101-2061


   10 / 27
select
to print
 Leonel, Magali. Análise da forma e tamanho de grânulos de amidos de diferentes fontes botânicas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.579-588. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information