alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : LIMA, JANICE RIBEIRO [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Lopes, Irani Ribeiro Vieira et al. Desempenho e qualidade dos ovos de poedeiras comerciais alimentadas com rações contendo farelo de coco tratado ou não com antioxidante. R. Bras. Zootec., Nov 2011, vol.40, no.11, p.2431-2438. ISSN 1516-3598


   2 / 9
select
to print
 Souza, Joaci Pereira de et al. Estabilidade de produtos de pequi (Caryocar coriaceum Wittm) sob congelamento em diferentes tipos de embalagens. Rev. Bras. Frutic., Dez 2013, vol.35, no.4, p.971-976. ISSN 0100-2945


   3 / 9
select
to print
 Lima, Andréa da Silva et al. Estudo da estabilidade de melões desidratados obtidos por desidratação osmótica seguida de secagem convencional. Rev. Bras. Frutic., Abr 2004, vol.26, no.1, p.107-109. ISSN 0100-2945


   4 / 9
select
to print
 NASSU, RENATA TIEKO, LIMA, JANICE RIBEIRO and SOUZA FILHO, MEN DE SÁ MOREIRA DE CONSUMERS'ACCEPTANCE OF FRESH AND COMBINED METHODS PROCESSED MELON, MANGO AND CASHEW APPLE. Rev. Bras. Frutic., Dec 2001, vol.23, no.3, p.551-554. ISSN 0100-2945


   5 / 9
select
to print
 Lima, Janice Ribeiro and Duarte, Elianne de Alencar Pastas de castanha-de-caju com incorporação de sabores. Pesq. agropec. bras., Ago 2006, vol.41, no.8, p.1333-1335. ISSN 0100-204X


   6 / 9
select
to print
 Lima, Janice Ribeiro and Bruno, Laura Maria Estabilidade de pasta de amêndoa de castanha de caju. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.816-822. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Souza Neto, Manoel Alves de et al. Desidratação osmótica de manga seguida de secagem convencional: avaliação das variáveis de processo. Ciênc. agrotec., Out 2005, vol.29, no.5, p.1021-1028. ISSN 1413-7054


   8 / 9
select
to print
 Lima, Janice Ribeiro. Caracterização físico-química e sensorial de hambúrguer vegetal elaborado à base de caju. Ciênc. agrotec., Fev 2008, vol.32, no.1, p.191-195. ISSN 1413-7054


   9 / 9
select
to print
 Lima, Janice Ribeiro and Bruno, Laura Maria Estabilidade de melão processado por desidratação osmótica seguida de fritura. Ciênc. agrotec., Out 2006, vol.30, no.5, p.937-941. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information