alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : LOPES, ALESSANDRA SANTOS [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Chisté, Renan Campos et al. Características físicas e físico-química da casca de mangostão em três períodos da safra. Rev. Bras. Frutic., Jun 2009, vol.31, no.2, p.416-422. ISSN 0100-2945


   2 / 9
select
to print
 Lopes, Alessandra Santos et al. Rheological behavior of Brazilian Cherry (Eugenia uniflora L.) pulp at pasteurization temperatures. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.26-31. ISSN 0101-2061


   3 / 9
select
to print
 Santos, Orquídea Vasconcelos dos et al. Processing of Brazil-nut flour: characterization, thermal and morphological analysis. Ciênc. Tecnol. Aliment., May 2010, vol.30, suppl.1, p.264-269. ISSN 0101-2061


   4 / 9
select
to print
 Lopes, Alessandra Santos, Pezoa-García, Nelson Horacio and Amaya-Farfán, Jaime Qualidade nutricional das proteínas de cupuaçu e de cacau. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.263-268. ISSN 0101-2061


   5 / 9
select
to print
 Mattietto, Rafaella de Andrade, Lopes, Alessandra Santos and Menezes, Hilary Castle de Estabilidade do néctar misto de cajá e umbu. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.456-463. ISSN 0101-2061


   6 / 9
select
to print
 Lopes, Alessandra Santos et al. Influência do uso simultâneo de ácido ascórbico e azodicarbonamida na qualidade do pão francês. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.307-312. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Silva, Priscilla Andrade et al. Caracterização de farinhas de tapioca produzidas no estado do Pará. Cienc. Rural, Jan 2013, vol.43, no.1, p.185-191. ISSN 0103-8478


   8 / 9
select
to print
 Souza, Hugo Antonio Lima de et al. Physicochemical properties of three sugary cassava landraces. Cienc. Rural, May 2013, vol.43, no.5, p.792-796. ISSN 0103-8478


   9 / 9
select
to print
 Vieira, Jucyanne Carvalho et al. Qualidade física e sensorial de biscoitos doces com fécula de mandioca. Cienc. Rural, Dez 2010, vol.40, no.12, p.2574-2579. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information