alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MAEDA, ROBERTO NOBUYUKI [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Desenvolvimento e aceitabilidade de geléia dietética de cubiu (Solanum sessiliflorum Dunal). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.929-934. ISSN 0101-2061


   2 / 4
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Processamento e avaliação da vida-de-prateleira do tucumã (Astrocaryum aculeatum Meyer) desidratado e pulverizado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.408-412. ISSN 0101-2061


   3 / 4
select
to print
 Maeda, Roberto Nobuyuki et al. Estabilidade de ácido ascórbico e antocianinas em néctar de camu-camu (Myrciaria dubia (H. B. K.) McVaugh). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.313-316. ISSN 0101-2061


   4 / 4
select
to print
 Maeda, Roberto Nobuyuki and Andrade, Jerusa Souza Aproveitamento do camu-camu (Myrciaria dubia) para produção de bebida alcoólica fermentada. Acta Amaz., 2003, vol.33, no.3, p.489-498. ISSN 0044-5967


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information