alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MAIA, EVERARDO LIMA [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Caula, Francisco Charles Barros, Oliveira, Maria Petronília de and Maia, Everardo Lima Teor de colesterol e composição centesimal de algumas espécies de peixes do estado do Ceará. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.959-963. ISSN 0101-2061


   2 / 3
select
to print
 Ogawa, Masayoshi et al. Adequações tecnológicas no processamento da carne de caranguejo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.78-82. ISSN 0101-2061


   3 / 3
select
to print
 Ogawa, Masayoshi et al. Resíduos do beneficiamento do camarão cultivado: obtenção de pigmentos carotenóides. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.333-337. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information